nikola indjija
Član
Nemoze bas svuda povracaj da se dobije ili je jebacina preko ipardaMislim da nova stavljaju. Kad dobiju povracaj i pdv izadje ih bas jeftino.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nemoze bas svuda povracaj da se dobije ili je jebacina preko ipardaMislim da nova stavljaju. Kad dobiju povracaj i pdv izadje ih bas jeftino.
Jeste vek trajanja 1 god ali od ove godine u mome selu 90%paprikara sto su konkurisali za povracaj su odbijeni posto oni rekli da 5godina traju cevcice( to je tako od ove god pre je bilo da svske god dobijali povracaj)Tom crevu je vek trajanja 1 godina? Koja je cena po duznom metru kakva pumpa treba da bude da bi zalivala npr.jedno ili dva jutra odjednom,duzina njive oko 300m?
Mozda nije pitanje za ovu temu ali...
Nisu zato odbijeni verovatno.Na racunu mora da glasi dali podleze garanciji ili ne.Ako podleze verovatno je dugotrajno.Jeste vek trajanja 1 god ali od ove godine u mome selu 90%paprikara sto su konkurisali za povracaj su odbijeni posto oni rekli da 5godina traju cevcice( to je tako od ove god pre je bilo da svske god dobijali povracaj)
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Pumpa mora biti 2 ili 3 cola a bunar kakav je takav je.To moras da izracunas, imas cevcice na 10,20,30 cm rupe a i litraza je drugacija,ove sa rupama od 10 cm max 100m,20cm max 150,30cm max 200 idealan radni pritisak ti je 0,7-0.8, ako stavis 1 bar,neces postici nosta vise jedino goriva da ti vise ide,a bunar minimum 3 cola i tako pitanje dal ces moci celu parcelu odjednom da zalijes
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
E to nisam znao,cuo sam da su nekima poslali odgovor da svake 5 godine imaju pravo na povracaj,ali ako kazes da samo do 3ha imaju pravo pa mozda i zbog toga jer ima dosta njih preko toga,ali to od ove god jer prosle koliko ja znam skoro svi dobiliNisu zato odbijeni verovatno.Na racunu mora da glasi dali podleze garanciji ili ne.Ako podleze verovatno je dugotrajno.
Mene su odbili zato sto imam preko 3ha upisano povrca.Onda se mora na ipard
onda je to druga prica, moze li se znati koja soja .Direktna setva je radjena 26 i 27juna, takva je sorta, meni netreba slame vec soje. U redovnoj setvi nije vislja od 30-40cm.