MONTOYA
Član
Mozda si je zalivao kad ne treba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jbg.Nocu.Mozda si je zalivao kad ne treba
BokiBole da si jos dva puta zalio bilo bi 3000 kg po jutruMeni je jedno navodnjavanje Save i Trijumfa povecalo prinos za 600 kg po jutru. Te godine nenavodnjavano 600 kg/kj, jednom 1200 kg a dva puta 1800 kg/kj. Norma oko 25 l po kvadratu.
U teoriji je sve moguceBokiBole da si jos dva puta zalio bilo bi 3000 kg po jutru
Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka
Која сорта је била та пострна?Od ratarski kultura koje sam zalivao soja,kukuruz i repa jedino repa nenormalno raste od vode samo pod uslovom da je zdrava.Doduse i postrna soja 2016god 1270kg po kj
Begecani povrtari koji rade i ratarstvo zbog plodoreda stavljaju u soju kap po kap. Prosle godine, kaze mi kombajner, prinos nije bio kakav su ocekivali, a sta se stvarno desilo i zbog cega ne znam. Samo znam da je bio cirkus izvuci trake pre vrsidbe.Ja sam planirao na jednoj parceli da ubacim sistem k.p.k i da tu idem soju u monokulturi ali sam odustao od toga.
Ns favoritКоја сорта је била та пострна?
Stavljaju u soju kap po kap zato sto im ostanu stara creva pa ih iskoriste.Tako barem u macvi radeBegecani povrtari koji rade i ratarstvo zbog plodoreda stavljaju u soju kap po kap. Prosle godine, kaze mi kombajner, prinos nije bio kakav su ocekivali, a sta se stvarno desilo i zbog cega ne znam. Samo znam da je bio cirkus izvuci trake pre vrsidbe.
Mislim da nova stavljaju. Kad dobiju povracaj i pdv izadje ih bas jeftino.Stavljaju u soju kap po kap zato sto im ostanu stara creva pa ih iskoriste.Tako barem u macvi rade
Ja kupujem po 3.80din metar.Morala bi centrala na sredini njive.Pumpa oko 1000lTom crevu je vek trajanja 1 godina? Koja je cena po duznom metru kakva pumpa treba da bude da bi zalivala npr.jedno ili dva jutra odjednom,duzina njive oko 300m?
Mozda nije pitanje za ovu temu ali...