Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi smo svašta probali. I proletos na 100 % površene pod sojom je valjevka...Ja sam mu ove godine dao simbolicnu sansu na par Ha.
Wendy je nosilac proizvodnje kod nas u gazdinstvu. Pored nje jedino moze da stane beluga pa smo i njoj dali sansu na 15ak Ha.
Neznam šta joj je mislim da su to bairi i tu se suši nisu te zemlje kvalitetne ima svega,prošarana je po celoj njivi tacno se vide grede(vrh baira) kako se suše,zato ni nevolim da sejem soju svuda čim malo zasuši ona je gotova.@ steva 1984
Na predzadnjoj slici je napad grinja.
Koji je to deo atara Dejane?Wendy, slika od juce, vec je na rezervi.
Tamo gde si ti nekad radio ovu zemlju, onu sto sam kupovao od Turku.Koji je to deo atara Dejane?
Pa bilo je nesto padavina i u tom delu atara, ali ako su slike sa tog brega onda sve mi je jasno. Retko kad uspe soja po tom bregu, ali zato onaj drugi kraj vuce teret i pokriva ono sto ne uspeva tu.Tamo gde si ti nekad radio ovu zemlju, onu sto sam kupovao od Turku.
Послато са Mi_6 уз помоћ Тапатока