Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne zaboravi okvašivač. I ponovi tretman za sedam do deset dana.I Momo sta si na kraju uradio sa grinjama, sa cime si prskao. Ima ih i kod mene, narucio bifentrin, ici cu 0,2L/ha.
Ima ih svakakvih. Neki imaju iskustvo, neki se drže literature. Napisao sam moje iskustvo od prošle godine. Možeš i sa abamektinom, a mislim da možeš i sa bifentrinom plus okvašivač (ne znam kako izgleda ako ne dodaš okvašivač).Danas mi drugi zastitar rece da sa bifentrinom necu resiti grinje u soji, rece samo abamektin radi posao. Sad koga slusati, uzeo vec bifentrin, da sutra radim tretman?
U pravu je,Abamektin,Vetmitek,Gat VertisDanas mi drugi zastitar rece da sa bifentrinom necu resiti grinje u soji, rece samo abamektin radi posao. Sad koga slusati, uzeo vec bifentrin, da sutra radim tretman?
Momo zasto nas ovde pitas, kad Ameri bolje znaju od nas. Niko ti ne brani da koristis bilo sta protiv grinja. Rekao sam ti da sam se 2015.godine opekao sa bifentrinom u pasulju. Izgubio sam dve nedelje dok sam video da posle dva tretmana bifentrinom nije bilo efekta. Dve nedelje je mnogo kada se izgubi, a tada sam imao stetu od par stotina eura po kj samo sto sam bio cicija i nisam odmah dao pare za abamektin. Inace i kod mene su se pojavile grinje na sorti Apolo, na dve njive, u istoj su duzi, razmak izmedju njih je oko 500m. Pored obe su vocnjaci i verovatno je to jedan od razloga. Na trecoj njivi imam Valjevku, nju za sada ne diraju.