Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Beluga sejana 10.5. i dobila posle setve a pre nicanja dubinsko i 3l totala po ha.Sada pre dve nedelje dobila 1l Corum +1lGalbenon+10gr Simfoni.Uskoro će ići nešto za uskolisne.Sejana na 70cm.
Setva 25 Maj. Total posle setve i samo protiv sirka radjeno u flekama, dakle bez herbicida protiv siroko lisnih korova. Juce ospartana.
Videcemo na kraju kako ce se pokazati u odnosu na drugih parcela koje su silovane sa svakakvim herbicidima.
Ima ih kod mene na Apolu,ne puno.Soja je velika za prskanje,koliku štetu grinje mogu da naprave?
Ne znam šta bi ovo moglo da bude,grinje ili nešto drugo?
Ili je ovo kod mene plamenjača?
Ja sam danas video u jermenovačkom ataru jednu parcelu ima izrazito smežurano lišće ,izgleda kao da je vlasnik ušao prskalicom i išao 20-30 m i stao.Baš nekako pravilnog oblika,nisam slikao.Zvao sam vlasnika i rekao mu, ide sutra u obilazak,nisam slikao.
Video sam je i ja i nije mi bilo jasno kako i zasto. Tacno se vidi linija po krajevima i valjda za jednu sirinu prskalice jedan deo.
Tipicno izgleda kao sto se pise na forumu o dejstvu Dikambe na soju.