Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kolega Peet koji su klinovi i dali bi predsetveno mogla ići pliće.
Колико тотала да идем по кј за дивљи грашак у соји ,оће бити доста 2лит/кј?
Nikola, rece ti Talianu o cemu se radi. Ova mi je prva godina kako radim sa drljacom a jesenas se katastofalno oralo kao nikad do sad, toliko tvrdo i suvo bilo tako da sanse nije bilo ni sa cim da se zatvara takva brazda.Petre imas previse suve zemlje.Vidi se po markiru.Misli da napravis sam to.Mozda bi trebao nesto u jesen da zatvoris pa da probas samo jedan progod u prolece
Kupi lepo onu drljacu na plugu sto prave u BNS i pola posla odradjeno i pred setvi 1x drljaca i kraj ...Ne vidim zasto bi usao u parcele ako su uslovi nedovoljno dobri za rad.
Kad je velika vlaga skoro do povrsine ja nikad ne ulazim ni u zatvaranje brazde a ni u pripremu za setvu.
Slazem se sa kolegama da ako se vec ulazi po vlaznijoj zemlji setvospremac ce napraviti kurslus i od zimskog oranja napravit ce cudo od blata ili vlaznih grudva koje ce se skameniti.
Sta ako drljaca sabija? U drugom prohodu ce taman odraditi do dubine setve.