nikola indjija
Član
Sinoc ovrsio kukuruz na repistu 6200kg po kj.OranoКукуруз буде још гори ако се не подрије репиште него узоре После репе најбоље је не посејати ништа.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sinoc ovrsio kukuruz na repistu 6200kg po kj.OranoКукуруз буде још гори ако се не подрије репиште него узоре После репе најбоље је не посејати ништа.
Ta njiva od 1t je u uzasnom stanju. Nije orana vise godina. Tanjirana samo. Dosla je kod mene 24 maja u posed. Za 2-3g nadam se normalnim prinosima. A njiva 1700kg/kj takodje 24 maj ulazak u posed, samo je njiva u vrhunskoj kondiciji. Da je predusev bio kuk/soja bilo bi 2t+ po kjI kažu nema efekta đubriti soju, evo primara, doduše soja najbolje usvaja đubriva posle drugog useva to jest ono što ostane ali no.
E moj druze, ja kasnim sa odgovorima, vise nije bilo lufta za prelistavanje foruma.Pitam zato sto ako se tesko radi da mi drugar slisti sa fendom da se ne jebavam jer mi za vratom jos 15kj suncokreta (subaro jebo ga koga izumo) i lucerka stigla a kukuruz na pola, treba sve prepakivati! Jos soja da mi se mota oko doba i povraca na usta valda bi me to dokusurilo!
Da, sejana 28.05. si kosio ove datume setve?