MOMOSARIC
Član
Ovo ti je porijetka soja . Trebalo bi gusce sijati . Lici na jedno 30kg po ha kada se sije . Znaci no sikiriki. Nadam se da me razumijes.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Otprilike tako mada ima kad je sprat jako nizak i jednostavno mora tako.Mnogo je to zrna za prvi sprat po meni,mislis nisam dovoljno nisko kosio ili ?.
Mnogo je to zrna za prvi sprat po meni,mislis nisam dovoljno nisko kosio ili ?.
Kolega jasam je ugradio još 2010 godine i dan danas rade i ona a i kombaj(motor).Колега јел осећа мотор сечку,јер планирам да је уградим баш због соје.
To je i moje misljenje,probacu za sledecu godinu promeniti ugao prstiju na vitlu i usporiti ga jos vise,nadam se da ce podizati sa zemlje soju,ako bude polegle,a nek bude,bar tad bude i prinosa xd.To ti rasipao vitlo jer dosta brže se okreće od brzine kombajna
Pa po zvuku i radu motora nemožeš osetiti ako je motor dobar i dobra sečka.Колега јел осећа мотор сечку,јер планирам да је уградим баш због соје.
To je 0,4 lit po kj, sobzirom da je bilo padavina koliko je bilo i da se radi gruberima i tanjiračama može da bude problema, ako se dobro sećam do 0,3lit po kj nema problema sve preko je rizik.Da li 0,7lit/ha PIVOT -a moze da smeta psenici kao narednom usevu posle soje?