Dejaaa
Član
Zbog kasnog zrenja a i za kombajn je katastrofa.Masa zelena kao guscije g.vno a vlaga 11.Apolo sam uradio pre 20 dana i dao je nekih 150-200kg vise od fantasta.Fantast ?,zbog kasnog zrenja ili ?.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zbog kasnog zrenja a i za kombajn je katastrofa.Masa zelena kao guscije g.vno a vlaga 11.Apolo sam uradio pre 20 dana i dao je nekih 150-200kg vise od fantasta.Fantast ?,zbog kasnog zrenja ili ?.
Tebi je bitna slama a ne zrnoNapokon soja gotova,1830kg /kj fantast i apolva prva nikad vise u moju njivu
Nije stvar koliko rodi,na to pitanje nema odgovora,zavisi od stanja parcele,zemlje ,vremena.Sve u svemu u istim uslovima baci više od ostalih sorti .Koliko "baca" ta Wendy kad je bez konkurencije? Cisto me zanima
Pitam zato sto ako se tesko radi da mi drugar slisti sa fendom da se ne jebavam jer mi za vratom jos 15kj suncokreta (subaro jebo ga koga izumo) i lucerka stigla a kukuruz na pola, treba sve prepakivati! Jos soja da mi se mota oko doba i povraca na usta valda bi me to dokusurilo!Ako je zrela onda je sve u redu, zilavija je od Trijumfa ali treba joj dati vreme da vise nema zelenih stabla i onda je lakse.
I kažu nema efekta đubriti soju, evo primara, doduše soja najbolje usvaja đubriva posle drugog useva to jest ono što ostane ali no.Juce skinuo Valjevku iz 25.maj setve. Bez oranja, bez djubrenja. Samo setvospremac (pola repa pola predusev soja) i provukli sejalicu. Jedna njiva oko 1000kg/kj (soja predusev), druga oko 1700 (repa).