cicimoric
Član
ovako:Kako izgleda to cudo.
http://poljoinfo.com/showthread.php...oje-pravi-u-soji&p=36141&viewfull=1#post36141
Svasta sam do sada video ali da soja nikne za nepuna 4 dana sa dubine od 4 cm to jos nisam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ovako:Kako izgleda to cudo.
Ima li kod vas Admiral leptira? Kod nas ih ima na milione. Bice opet napad gusenica.
Ista situacija i kod mene. Samo na jednoj njivi, špartamo a oni izleću ko blesavi.... I još plus na toj parceli prilično lep napad grinja... u subotu tretman.I ja sam primetio veceras al samo na jednoj njivi,ima ih pun k...
Ima li kod vas Admiral leptira? Kod nas ih ima na milione. Bice opet napad gusenica.
Kod mene valjevka, ali samo na toj njivi. Na drugim gde je isto valjevka nema...Koja ti je sorta?kod mene ih ima na rubinu,na savi nisam primetio.
Trejner aminokiseline dizu iz mrtvih.Imam jednu parcelu pod sojom koju je delom davila voda, imali nekog leka da je malo povratim ,zuta je i upola manja od one koju nije dirala voda.?
Ja juče završio setvu soje na parcelama u koje nije moglo da se udje od kraja aprila. Kasno jeste, ali da sam je kojim slučajem i posejao u aprilu, voda bi je uništila.
Tako da juče jednu sejem, drugu prskam, treću špartam... Luda godina.
Evo sad stigo sa spartanja,,,,epin ekstra,,tuce sa njim i kokuruz i soju ,kaze pre par godina kad je plivala ,i kad je tuko sa njim soju ,skroz stigla ovo sto nije plivala,nije se primetilo u vrsidbi,eto.Imam jednu parcelu pod sojom koju je delom davila voda, imali nekog leka da je malo povratim ,zuta je i upola manja od one koju nije dirala voda.?