Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
santander atm near me
..skoro sve doze 50-100 posto iznad preporucene xd,u temi hemija soja cu citirati moj post i dodati jos ovaj corum ,ako nekom zatreba da zna dokle je donekle bezbedno ici.Zbog jeb.. samoniklog suncokreta i mog neiskustva sa sojom i njenom hemijom,koji korovi se lako sredjuju ,koji ne ,izasla me hemija na toj jednoj parceli zbog suncokreta oko 14-15 hiljada po hektaru.Sledece godine nece ovako biti ,jeb.. suncokretu sve u sesnaest.Ali sama soja izdrzava,ponegde ima tih ostecenja na listovima,inace ostatak nema nikakvih naznaka ostecenja od hemije,kroz najkasnije nedelju dana cu ici sa nekim ,kako ovde preporucuju,aminokiselinama da joj malo pomognem,ne mogu stici pre toga,mozda,videcu.Mene vise sad brinu leptiri kojih ima puno,ove slike sto je postavio clan Peet je da se najezis,morace i neki insekticid ici....Sorta je inace Sava.Mene vise sad brinu leptiri kojih ima puno,ove slike sto je postavio clan Peet je da se najezis,morace i neki insekticid ici....Sorta je inace Sava.