Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Biće šaroliki i kod nas.Ima delova atara koji su dobili neznam datum tačno onih 30 lit. i posle 7 lit.+3 lit. e tamo još i nekako izgledaju a ovamo gde nije bilo tih 30 lit. ko da su svakim danom sve tanji i niži redovi...Kad bi izvukli prinos u proseku oko 1000 kg/kj. kakvo je trenutno stanje ja bi bio zadovoljan...Ali imamo još jedno 40 dana do kraja pa može tu da bude još svašta...Skidao sam ja već soju 25-og avgusta sećam se i bio je prinos iznad te tone po jutru...ali videćemo kad izađe kombajn šta ta naša srbobranska zemlja može bez kapi kiše...To što neka soja sad dobro izgleda ne mora ništa da znači (naravno mislim na lokacije gde nije bilo kiše). Da bi dala prinos ona mora da nalije zrno, a za nalivanje je potrebna voda. Soji treba vode mnogo više u fazi nalivanja nego do tada. A nešto na prognozama ne vidim kišu... Ja sam pesimista po pitanju soje ove godine.