Peet
Član
Zaoravam zetvene ostatke skoro od kad sejem soju! Bar nekih 25 god.
Slozim se sa Bojceticem u potpunosti!
Slozim se sa Bojceticem u potpunosti!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Grinje su najmanji problem u soji,njih izmami suša i njive pored trave...I jako polako se šire i ima efikasnih preparata i nemora cela parcela da se tretira prilikom napada...[/QUOTE
Bogme ima lepo napadnutih parcela od grinja, juče sam išao Bečejskim putem od Srbobrana i svaka parcela u uvratinama je napadnuta a ponaročito iza farme ka Ereminu, vremenski uslovi idealni za njihov razvoj te je poželjno obići parcele pored drvoreda i na prometnim putevima.
Grinje su najmanji problem u soji,njih izmami suša i njive pored trave...I jako polako se šire i ima efikasnih preparata i nemora cela parcela da se tretira prilikom napada...
U nedostatku sojine slame ja nabaliram zitnu za svaki slucaj,i kukurzovinu ako jesen dozvoli,ako je jesen kisovita ondak gledam da iza komsijine mege, odma za njim dok vrse,pokupim samo iz otkosa komusinu i cokanje..i to isto gori sasvim dobro..Znam, već sad vijam gde ću naći slame za loženje. Treba mi oko 1700-1800 bala.
Tacno se poznaju parcele koje evo 10 godina nisu videle vatru.