talianu
Član
Ako nekom treba imam ja kletoks sa popustom,pretekao od prošle godine Rado bi ga zamenio kutiju za 10 crvenih ili jednu bateriju od IMT špartača.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sorta Wendy
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
onda je maximus,mozda nisam dobro zapisao parcele kad smo sejaliLepa soja nema sta ali nesto tu ne stima. Wendy ima ljubicaste cvetove!
Jeste ovo je moguće i istina. Prošle godine prskanjem po bragom vetru koje sam ipak prekinuo, dikambino zanošenje sam imao na 5 kj,svuda ravnomerno od prvog do zadnjeg reda.Tek posle 10 dana od prskanja sipmtomi su počeli da se uočavaju kao i kod Dukeja ,pa sam mislio da je oštećenje nastalo kasnije isparavanjem hemije nanete vetrom jer je bilo u tom periodu dosta kiše,nisam verovao da je ovo posledica tokom samog prskanja i lebdenja dikambe u nekim ostacima, koja se izgleda da eto vrlo lako prenosi i nanosi po soji.To lišće je manje više ostalo do kraja vegetacije takvo samo što je normalno rasla i formirala cvetove i mahune,prinos je bio lošiji na toj njivi.
bome gadno sredstvo onda, sad da su bile ove idk ili id dizne (protiv zanošenja) bi li uopće došlo do toga pri blagom vjetru? jel ti svuda podjednako bila opaljena soja, ili je početak jači pa je sve blaže i blaže bilo?Tako do 20% je manje rodila.
bome gadno sredstvo onda, sad da su bile ove idk ili id dizne (protiv zanošenja) bi li uopće došlo do toga pri blagom vjetru? jel ti svuda podjednako bila opaljena soja, ili je početak jači pa je sve blaže i blaže bilo?