Nema tu druze ama nikakve magle.Lehler IDK 0.3 Relativno su krupne kapljice,obicno jedan red se odmaknem i nije bilo nikakvih problema do sada.Ako ides 4 bara sa idk 3 onda ti ni netrebaju.Tu ce skoro magla i vetar je nosi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema tu druze ama nikakve magle.Lehler IDK 0.3 Relativno su krupne kapljice,obicno jedan red se odmaknem i nije bilo nikakvih problema do sada.Ako ides 4 bara sa idk 3 onda ti ni netrebaju.Tu ce skoro magla i vetar je nosi
kolko kostu te dizne jel moze one na prskalice od 400 kila slovenackeOvo je treca godina od kako radim sa idkt 4 ( 2+2 ) diznama sa 2.5 bara vetar od 5 m/s ne prenese na susedan usev a njive su mi extra čiste .![]()
![]()
Jbg da radis 200kj soje pa po 150kg/kj vise imao bi racuna.To će biti 29.-og juna i 31.-og avgusta ove godine ali bojim se da će Tupanjac biti nizak u to doba...![]()
kolko kostu te dizne jel moze one na prskalice od 400 kila slovenacke

Danas gledam jedno parče usranog kukuruza možda 1,5 kj. zavrnuo lišće soji na jedno 30 kj. u okolini,to je žalosno na šta liči ta soja nekima bi oduzeo zemlju i mehanizaciju momentalno i još se prave ludi ili mene smatraju budalom...Kanda će zaživeti
oko za oko zub za zub pa puta 3(tri) ako budu nastavili pojedinci tako...i od sutra da me nezove niko da sam mu oprskao ništa...aj zdravo