Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nećeš je skinuti ni sa čim u tom uzrastuNe znam da li je mutiran ili ne ali sutra dobija bentazon+ ostatak,nije bio ranijih godina na tim parcelama a čovek kome sam radio uslugu imao je na nekoliko parcela.Zato sumnjam na kombajn.Ako je mutavi iće mehanički koliko se može,sreća uglavnom je na početku njive.
Небих никог да браним,Венди сејана 28.04 јуче шпартана!Ja sam ove godine uzeo semensku Wendy, kad je nikla mislio sam da je masina nesto zaj..la a ispostavilo se da je do semena.
To su za moj pojam veliki korovi u sojiNe znam kao vam se čini uzrast ,slika je uvećana nisam stavio ništa za poređenje ali je korov jako sitan (i soja je mala).
Ja mislim da će pre tebi trebati...Daću ti broj od talandare
Ajd ja nisam mindjusar a neće odneti 2lit./kj. to i ja kažem,aj zdravo...Talianu ne gledaj ti druze sta ti mindjusar prica, on je specifican tip! Cisto sumnjam da nisi radio sa 2 l/kj Bentazona ako jesi zavisno od velicine stira toliko rokaj nez zezanja, jer ako ne izgori nece da valja! Tako da pusti ti njegov "pojam"!!!
Jesi procitao sa koliko bi ja odradio kupinu? Racunaj sa koliko je tvoj drug prskao a koliko sam ja rekao da bi koristio!Drug,prskao ja kupinu ove godine,na 500l vode 50l totala i 1l lepka i sve to na 3.4ha
Šta misliš ko je izgubio bitku?
Nisam uradi sve parcele sa senkorom,ne zato što nisam stigao ili neki drugi razlog,jednostavno nisam hteo nije bilo potrebe ali ove što sam radio 5+ u glavu.Ostala mi cela kutija za dogodine.Ma da samo bentazon pa vidimo,zatim špartazon pa čupazon pa nadničarazon ....