Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Grunt, sortu Alisa ne poznajem jer nisam je nikad posejao ali po slici ako ne gresim levo je Maximus a desno Alisa.[/IMG]Cici koliko ja ovde da očekujem?,slikano za vikend planiram prekosutra da je skidam...
135 na lukoilu ako sipas preko 5oo
I ja sam mislio bas to, da je do duzine dana to sto je prestala sa rastom. Ako i ove godine ne prebacim 2t po hektaru, necu je uopste sejati po zitu vise. Inace, da tu postrnu soju nisam zalivao tri puta do cvetanja, ostala bi jaaako niska. Imaju coskovi koje top ne dohvata, to je tako nisko i jadno... Po dve tri mahune. A redovnu setvu ne zalivam dok ne pocne maunanje, medjutim ove godine je rano zasusilo, pa odatle i razlog visokog prvog sprata mahuna.
Soju sejati duboko a da nisi siguran u njenu energiju nikome ne bih preporucio. Ove godine sam se opekao i nikad vise...
Ta postrna soja ne moze nikada biti po uzrastu sa onim sejanim u prolece, sto se tice prinosa, nekako mi tih 2 tone na hektar izgledaju previse optimisticno, ali da ipak sacekamo zetvu kada ces nam reci pravi rezultat.