Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa 577 vozim drugom brzinom, pritisak 1-1,5 bar, keramičke dvojke, potrošnja 40l/kj ili 70l/ha. Ako vozim trećom brzohodnom od pet brzina, isti pritisak, iste dizne, potošnja 22l/kj ili 38l/ha. Kada je bez vetra koristim standardne, a kada duva vetar koristim IDK. Prskalica je 1.100 l, nošena, 577 je nosi bez tegova
Koja je cena Konzula po L Dragane ,uglavnom ljudi ne tretiraju vec izgleda racunaju da ce se regenerisati biljka a da ce je izbusiti pre nego polete to je sigurno kod mene su je izresetale samo tako i mislio sam da je samo jedna parcela od 1ha ali je isto i na ostale 3parcele pa je veca verovatnoca da necu raditi nista a kupio sam Nurel za ovaj haIpak kupljen KOnzul za tretman soje. Veceras krecemo u akciju, necu da mu gatam da li ce ili nece pojesti i da obilazim svaki dan, nemam toliko vremena.
Koja je cena Konzula po L Dragane ,uglavnom ljudi ne tretiraju vec izgleda racunaju da ce se regenerisati biljka a da ce je izbusiti pre nego polete to je sigurno kod mene su je izresetale samo tako i mislio sam da je samo jedna parcela od 1ha ali je isto i na ostale 3parcele pa je veca verovatnoca da necu raditi nista a kupio sam Nurel za ovaj ha
Kolega pojeo si jeno slovo od mog imena, nedostaje slovo ,,e,,Badrljica, naravno da se salim. Nemam high tech prskalicu, sa elektronikom koja moze da ispostuje 30-40l/kj vode. Da prskam sa manjim pritiskom od 2 bara necu, a da letim po njivi i to necu, jer mi prskalica treba i za dogodine da moze da radi. Jedino cu mozda promeniti dizne na manji promer, da sa slicnim pritiskom (cca 2 bara) i brzinom od 8km/h mogu sa manje vode prskati.