Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja je cena Konzula po L Dragane ,uglavnom ljudi ne tretiraju vec izgleda racunaju da ce se regenerisati biljka a da ce je izbusiti pre nego polete to je sigurno kod mene su je izresetale samo tako i mislio sam da je samo jedna parcela od 1ha ali je isto i na ostale 3parcele pa je veca verovatnoca da necu raditi nista a kupio sam Nurel za ovaj haIpak kupljen KOnzul za tretman soje. Veceras krecemo u akciju, necu da mu gatam da li ce ili nece pojesti i da obilazim svaki dan, nemam toliko vremena.
Koja je cena Konzula po L Dragane ,uglavnom ljudi ne tretiraju vec izgleda racunaju da ce se regenerisati biljka a da ce je izbusiti pre nego polete to je sigurno kod mene su je izresetale samo tako i mislio sam da je samo jedna parcela od 1ha ali je isto i na ostale 3parcele pa je veca verovatnoca da necu raditi nista a kupio sam Nurel za ovaj ha