Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije valjda bilo toliko salaša i salaš do salaša@mindjusar I na mestima gde su bili salaši nekad.
Meni zastitarka rekla da upravo sa fastakom radim. Posle 24 sata od prskanja dosta gusenica mrtvih sam nasao na zemlji.
Danas prskao drugaru soju,za sirak je oprskana pre desetak dana,po meni za širokolisno je već onda bilo kasno,za moj pojam,rekao neće,špartaće
Danas rešio da se prska
herbarium boli glava - netaknuta priroda
Čekao kišu,da proradi Wing-p,al čudo se nije dogodilo
Odrađena je dozom "smrt fašizmu - sloboda narodu"
Corum 2.2l/ha + Dynox 80g/ha + Harmony 10g/ha + Trend 0.15%
Da nije malo prerasla za tretman protiv sirokolisnih?Danas prskao drugaru soju,za sirak je oprskana pre desetak dana,po meni za širokolisno je već onda bilo kasno,za moj pojam,rekao neće,špartaće
Danas rešio da se prska
herbarium boli glava - netaknuta priroda
Čekao kišu,da proradi Wing-p,al čudo se nije dogodilo
Odrađena je dozom "smrt fašizmu - sloboda narodu"
Corum 2.2l/ha + Dynox 80g/ha + Harmony 10g/ha + Trend 0.15%
Što bi drugar rekao,sad je TAMANDa nije malo prerasla za tretman protiv sirokolisnih?
Vidiš na slici zemoU kojoj je fazi porasta ta soja?i kod mene je slicna situacija.
Di dodati,i ovo je fulextra u koloruJa bi tu još dodao bentazona, za tolike korove malo je 2 litra...
SlikaćuMindjusar druze u kojoj je fazi ta soja, bilo bi lepo da nam slikas za koji dan i koju nedelju posle da vidimo rezultat.