dragan025
Član
Hvala vam,cim vreme dozvoli ide korekcija totalom ili bentazonom(sta bi bilo delotvornije)...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Može bez bentazona ambroziju uništiti kombinacijom Imazamoxa i oksasulfurona
Posto mi se na dve parcele od po 50ari desilo da su vrane povadile vec nikli kukuruz i samo ga precvikale na pola,razmisljam da sad tu sibnem soju,pa mi je potreban savet za koju grupu zrenja jos nije kasno da se poseje?
HeheheheheMindjusar gledam ove tvoje slike njiva i nemogu da ne primetim koji si ti bogatas pa sve ti njive ogradjene ko da smo negde u jamerici jel to zbog onih krava sto ti napasaju u njivama ili "eto ima se moze se"?
Oruzje spremno samo punjenje i pali...Nemora da znači,ponese kartonsku kutiju sa otvorenim dnom i gornjim otvorom i šibaj sas leđnu
Razvedrilo se malo pa razmisljam da uradim drugi split corumom, zastitari su mi rekli da mu treba oko sat vremena da ga korov usvoji. Kolko mi je pametno da probam dok se jos moze uci u njivu?