mindjušar
Član
Talianu,to je prvi split?
Jel se to na najjeftinijem (harmony) štedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Upravo tako Bojceticu. Prosle godine skidao sam ga ko iz sale sa 3 l Savazona po kj sto bi bilo 5.25 l po ha.
Jadna li je ta sojka okupana tom dozom,jel ostalo šta od nje?
Najskuplja varijanta na zemaljskoj kugliJa sam spremio 1l pulsara+2l savazona+8gr promoni+200ml trend/ha i to cu u jednom cugu odraditi,a za posle cu da vidim ako sta prezivi od korova i soje jer mi rece drug da 10 dana neidem na njivu da se nebi slogirao!?
O tome sam i ja malopre divanio južnobanaćanima...Prezivelo je ladno 3l/kj savazona ako je teska zemlja. U zavisnosti od zemlje i podnosi usev. Jedna njiva mi ima 3-4 tipa zemlje i uvek na najpeskovitijem delu sa najmanjim dozama ubijam korove, dok u dolji gde je rit treba 2x doza. Tako je u svakom usevu. U secernoj repi sam cak ustopao usev na bregu sa Lontrelom a isao sa pola doze.
Kazu da ima i skuplja Jbg kad si pocetnik,a svi "hoce"da ti pomognu da sto manje boli ali posto su 2ha u pitanju prebolecemo!Najskuplja varijanta na zemaljskoj kugli
To je mu dođe nešto kao dva u jedan ,ne očekujem neke korove na toj njivi ako baš bude potrebe ima prostora i za i drugi split.Talianu,to je prvi split?
Taj ti je baš pomogao,al da ti izvadi novce iz džepaKazu da ima i skuplja Jbg kad si pocetnik,a svi "hoce"da ti pomognu da sto manje boli ali posto su 2ha u pitanju prebolecemo!
Zavisi od %humusaZanimljivo je to sto sam skoro sve parcele odradio ove god. sa Dankorom 250 gr/kj i bez obzira na to sto su dobile istu kolicinu padavina na nekima ne vidim ni jedan prokleti stir a na nekima ponajvise na krajvima njive ima ga velicine 1 cm do 2 u neverovatnim kolicinama.
Cekam do subote ili u Ponedeljak i onda udarac od 2.5 l Bentamarka + 0.4 l Pivota i 6.6 g Simfonija po kj.
Samo ja na takvu njivu,posle Pulsara 1l/ha nebi sejao strnineSreca pa pulsar imam od prosle godine kada sam ga dobio uz suncokret to me bar malko tesi!
Sreca pa pulsar imam od prosle godine kada sam ga dobio uz suncokret to me bar malko tesi!
Dash ti je "lepak" netreba dodavati i neki drugiSutra krecem ako vreme da... Prvi split corum 0.9 + dash 0.5 + 10g promony + lepak i onda drugi split cu ici corum 0.9 + dash 0.5 + bioplex 0.25 + 3x20 2 kg po kj.