grunt
Član
Dozice ja imam dozu pre nicanja,sencor 200g po kj,odlicno odradio posao,sad pre prve troliske korovi 2-3 lista ambrozija,stir 30g RadIvan+5g promony po jutru prva tura posle 15-ak dana isto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dozice ja imam dozu pre nicanja,sencor 200g po kj,odlicno odradio posao,sad pre prve troliske korovi 2-3 lista ambrozija,stir 30g RadIvan+5g promony po jutru prva tura posle 15-ak dana isto.
Druže nešto ti tanak taj split,bojim se da sa tom dozom ne ponoviš prošlogodišnju aktivnost.Da je potrebno jeste,prošle godine je izostao i išli u Fullu da kopamo.
Radoslave ne zbunjujes nista. Jer svi preparati koje si naveo su ALS inhibitori.
Pa ni nema drugih u soji uglavnom se priča svodi na 2-3 a.m. ništa neće naškoditi...
@talianu X puta smo divanili na ovu temu,da su vama dole južnije smešno male ove naše doze i suprotno da su nama abnormalno velike vaše.
Ima nešto i u tome,kad god idem kod mojih u Suboticu nekako mi se čini da su u Bačkoj korovi "tanji " nego kod nas u Banatu@talianu X puta smo divanili na ovu temu,da su vama dole južnije smešno male ove naše doze i suprotno da su nama abnormalno velike vaše.
Sam Dynox??? Koja doza?Da li neko moze da mi kaze koliko vremena treba Dynox-u da pokaze delovanje na cicak a koliko na sirak iz semena?
Mislio sam na a.m. koje idu posle nicanjaBentazon je drugaciji mehanizam. Njega ubaci ako hoces da sprecis rezistenciju na ambroziju, stir itd.
Senkor je takodje drugi mehanizam.
http://www.ramino.co.rs/2/with_flash/raDIVan/Radivan1.html Izvinjavam se Radivan se zove obican Oksasulfuron.