mindjušar
Član
A što se nejavi,da svratiš,ti si mi najdraži Bosanac na zemaljskoj kugliUzo juče na NS inst. nešto Fantasta da se uvati sjeme .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A što se nejavi,da svratiš,ti si mi najdraži Bosanac na zemaljskoj kugliUzo juče na NS inst. nešto Fantasta da se uvati sjeme .
Jesi lako nasao put? Kako stoje sa zalihama nitragina?Uzo juče na NS inst. nešto Fantasta da se uvati sjeme .
Pa ti kako god da uradis ispadnes rekorder.Apropo,2007.e sam bio vredan,posejao nekih 60kj,došlo 2nedelje hladno kišno,nicala 25dana,krajnji ishod je bio prinos od 24meteri po jutru,Valjevka,sejana sa 35kg/kj,od toga SIGURNO 30% nije niklo uopšte,od toga neće biti gore
To bi funkcionisalo kao trotaktni motorNe znam da li je probao da ne poseje a da mu rodi rekordno.Minđušar jesi li probao neku takvu agrotehničku operaciju?
Ma šarafali kući,točkove,nastavak setve će malo pričekati
Dao 100evreta za nitragin,kad će ta investicija da se vrati?
Pa dobro i kod vas nek je nesto bolje makar to bile i gljivice.Više puta sam uporedjivao i isplati mi se pogotovo u "nevinoj " zemlji a ove godine mi soja dosta ide u takvu . Drugačije su totalno zemlje ovde i tamo u Bačkoj . KOd mene kad iščupam soju u sred sezone tamo gdje nije sijana bar 2 puta u zadnjih nekoliko godina nema ni jedne kvržice i vidno je bledja , sa nitraginom bude bolje. Većina zemlje ovde ima slabu bakteriološku a bolju gljivičnu aktivnost.