cicimoric
Član
Da, a potrajace do kraja oktobra. Po mojoj proceni cu da udjem sa kombajnom u soju oko 10 septembra ali samo u one koje sam sejao prvi dan 30 aprila.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tesko je reci sve tri dobro izgledaju, mozda Sava za nijansu ima naj manje praznih mesta u mahunama... Na toj parceli je i maxi pored save kao cetvrta sorta u ogledu pa videcemo kos sta moze.dragan.kovacev kako ti izgleda fantast naspram save i apola? ja imam pored fantasta maximus i fantast mi je bolji od maxia
Tesko tim parama koje Fortuna moze da obezbedi, katastrasno izgleda i da se nije istresla a sad pogotovo!lepo sam ti rekao da je za postrnu,hteo si pare rano da uzmeš.
I kod nas u ogledu je fantast najzeleniji mada i ostale su za sada zelene.
paorpaor;1044918o je napisao(la):Teskdo kraja okrtobra, osim ako ste sejali u junu. Vegetaciju kisa nece znacajno produziti, osim sto ce soji znacajno pomoci da nalije maune. Soja broji dane bila susa ili kisa. Suma temperatura je ta koja odredjuje tok vegetacije.
Kao reper uzimam proslu godinu kad je bilo kise kad god je trebalo i kad je vegetacija tekla po p.s.-u Zetva kod nas godinama varira u nedelju dve i zavisi od datuma setve.