MOMOSARIC
Član
Galeb sijem 50-70 kg /ha , neznam dal je tako najbolje al tako radim par godina , uporedjivao sam sa gušćim i bude isto ili više.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije čudo što je sitno , to je za Galeb pregusto.
Setva je bila 14.4.Od vestaka je dobila 150kg Amosulfana.Nije zalivanaVajska svaka čast! Jel može datum setve i šta je dobila od veštaka i da li je zalivana?
evo jos jedna moja slika soje,ja mogu da slobodno pričam od upotrebljene agrotehnike najznačajnija je bila čučanje zbog slikanjaKomsijina soja ubica,juce slikana. O agrotehnici mi je strogo zabranjeno da pricam,jedino mogu reci da nije navodnjavana.
ja sam sve odradio pa ipak nije posustala,znaci ipak treba djubriti ili netreba?Djubrene soje su ove godine,bez padavina pre posustale nego ne djubrene i kasnije posejane...
ja sam sve odradio pa ipak nije posustala,znaci ipak treba djubriti ili netreba?
da nisu možda grinje doprineleranije sazrevanju,iliti prinudnom sušenju lisne mase?
Ne treba,visegodisnje iskustvo kazuje,potpisujem.Nisu grinje doprinele nego susan period od 27 juna do 20 avgusta.ja sam sve odradio pa ipak nije posustala,znaci ipak treba djubriti ili netreba?
da nisu možda grinje doprineleranije sazrevanju,iliti prinudnom sušenju lisne mase?
Đubrio...čučeći,dok je mogao...u zadnje vreme stojećki,pa pod tušSvaka čast Gorane.Ovo je jedna od naj.. koliko sam ja uspeo da vidim.Kakvu si agrotehniku primenio?Valda će sazreti na vreme?