- - - - - - - - - -
ovo je posečena šuma na starom salašu,lane je tretirano jednom sa garlonom a proletos sam jos jednom
ipak se siblje pocelo otimati pa sam pre tri dana ponovio garlon i total
rezultati su vidljivi

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel probao neko ovako da osparta soju, spartac sa S'oprugama, naravno moglo bi i malo plice od ovog na slici...pitam zbog tog dal ce moci posle zmajcek da pokosi valjano?
![]()
Soja za desetku,negde tamo iz atara Srbobrana
Da samo što će se njegov koren ovom metodom više razvijati površinski nego dubinski ,ako bude padavina biće ok i ovako i onako a ako zasuši e tad će se pokazati šta je bolje. Radio sam to godinama i od ove godine sam izbacio zagrtanje.Opravdano je jedino ako ima trave između redova ,inače nema potrebe.Ako je u pitanju kukuruz i suncokret ovakvo zagrtanje po meni je za ocenu 10 iz razloga sto ako i bude neke vece kolicine kise nakupi se tu odmah do reda a ne po sredini izmedju redova, sto u susnim godinama mnogo znaci.
Kameni u kakvoj kondiciji je ova parcela sto se tice tipa i kvaliteta zemljista i stepena zakorovljenosti u drugim kulturama(dali je u principu cista parcela)?
O kojem zagrtanju pricas, klasicnom do pola metra dubine??? to zagrtanje smo batalili pre 10god. al ga kod nas koriste jos 90% ljudi, al tih 90% obraduje manje povrsina od ovih 10%...Da samo što će se njegov koren ovom metodom više razvijati površinski nego dubinski ,ako bude padavina biće ok i ovako i onako a ako zasuši e tad će se pokazati šta je bolje. Radio sam to godinama i od ove godine sam izbacio zagrtanje.Opravdano je jedino ako ima trave između redova ,inače nema potrebe.![]()