- - - - - - - - - -
ovo je posečena šuma na starom salašu,lane je tretirano jednom sa garlonom a proletos sam jos jednom
ipak se siblje pocelo otimati pa sam pre tri dana ponovio garlon i total
rezultati su vidljivi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel probao neko ovako da osparta soju, spartac sa S'oprugama, naravno moglo bi i malo plice od ovog na slici...pitam zbog tog dal ce moci posle zmajcek da pokosi valjano?
Soja za desetku,negde tamo iz atara Srbobrana
Da samo što će se njegov koren ovom metodom više razvijati površinski nego dubinski ,ako bude padavina biće ok i ovako i onako a ako zasuši e tad će se pokazati šta je bolje. Radio sam to godinama i od ove godine sam izbacio zagrtanje.Opravdano je jedino ako ima trave između redova ,inače nema potrebe.Ako je u pitanju kukuruz i suncokret ovakvo zagrtanje po meni je za ocenu 10 iz razloga sto ako i bude neke vece kolicine kise nakupi se tu odmah do reda a ne po sredini izmedju redova, sto u susnim godinama mnogo znaci.
Kameni u kakvoj kondiciji je ova parcela sto se tice tipa i kvaliteta zemljista i stepena zakorovljenosti u drugim kulturama(dali je u principu cista parcela)?
O kojem zagrtanju pricas, klasicnom do pola metra dubine??? to zagrtanje smo batalili pre 10god. al ga kod nas koriste jos 90% ljudi, al tih 90% obraduje manje povrsina od ovih 10%...Da samo što će se njegov koren ovom metodom više razvijati površinski nego dubinski ,ako bude padavina biće ok i ovako i onako a ako zasuši e tad će se pokazati šta je bolje. Radio sam to godinama i od ove godine sam izbacio zagrtanje.Opravdano je jedino ako ima trave između redova ,inače nema potrebe.