Soja 2014 god

Ako nije parcela u koju se nemože dugo ući nakon kiše , sačekaj još pet-šest dana pa onda vidi . Prilično je čisto možda samo pola doze bentazona.

Nego jel ima nešto za odvraćanje zečeva osim sačme ?

KishRobert soja ti jos nije otvorila prvi trolistak a prska se do treceg troliska .mozes komotno sacekati zbog sirka koji vidim da nice.steta je da prosipas sad hemiju jel ti je relativno cisto ,a i taman ce ponici posle ovih najava kise sve sto ima od korova, za jos jedan kasniji tretman.

Fusilade ima preteranu cenu.Selekt Super je takođe babaroga za sirak.
U kom smislu preteranu, po litri ili po ucinku ?
Kletox je jeftiniji 100x ali je zato secerna vodica. Agil je takodje jeftiniji, ali se posle njega sirak, a narocito rizomski, regenerise. Svasta smo probali, ali samo fusilade unisti sirak i u rizomu. Ko hoce da proba sa drugim preparatima naravno da to moze da uradi jer svako ima izbor. Ja sam probao i zakljucio sta je najbolje po mom misljenju, sto ne znaci da ce se neko drugi sloziti samnom niti mi je to uopste bitno. Kis je pitao, a ja samo probao da dopunim temu sa licnim iskustvom.

Po mom mišljenju za rizomski sirak je ubedljivo najbolji Gallant Super, plus što on u punoj dozi iskorenjuje i zubaču...... Samo posle prskanja ne diraj njivu bar tri nedelje špartačem....

Nazad
Vrh