mindjušar
Član
Danas završena setva soje,Bogu hvala,još u petak da oprskam totalom,Senkorom i Acetosavom i gol,slike nesmem da kačim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
. U zaostatku smo zbog ovoga:
10 april 2L
11. 2L
14. 10L
16. 13L
17. 4L
18. 4L
19. 7L
20. 2L
21. 2L
23. 12L
24. 4L
28. 4L
29. 3L
30. 20L
@cicimoric Jesam li ja dobro razumeo da si sejao soju na sojiste?Kakva su tu iskustva,inace je sve odradjeno profi.Sve pohvale za mehanizaciju.
Mislim da se u Macvi najvise sejeCitajuci temu soja 2013 i 2014 lako se moze utvrditi po pisanju raznih clanova da se u Srbiji najvise seje GMO soja,uvek kazem"cast izuzecima".Nazalost nema sta korisno da se nauci iz ovih tema jer vecina clanova neprati sta je napisala pre pocetka i setve i kad je gotov vrsaj
Nemoj ocekivati odgovor,ja bi ti rado pomogao da znam,a ovi sto znaju nece ti reci jer si sitan poljoprivrednik.sa cim prihranjujete folijarno i kad prvi put,jer prasate prvo?soja mi je sad izbila dva lista ne racunajuci kotiledone. . .?
Pih,nisam macvaninali je tacna konstatacijaMislim da se u Macvi najvise seje