frenky
Član
Danas izasli tek posle podne jer je ujutru malo padala kisa. Sejem na 3.2 - 3.5 cm u zavisnosti od grupe zrenja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Soja, seme balkan sejana 24 marta,redovi na 50 cm,sejano na kukuruzište,išlo se malo na rizik,pa sad videćemo.
nije bilo poslednjih 20 godina, videcemo ovezar to nije malo pregusto 3.5 na 50
Sutra krecem sa setvom ako ne pada kisa sa prvih 5 kj soje! Sorta Trijumf. Medjuredno rastojanje 50 cm. Pet baterije. Razmak izmedju zrna 4.4 cm! Jesenas baceno 100 kg/kj Map-a. Nakon toga sledi pauza sa setvom do posle 23 Aprila.
I ja sad sa Rakovicom ulazim u 50cm,jer Zetora nemogu da dobijem da bude kako treba.Juče posejana prva parcela sorta dukat 1/3 na 3,8 cm ,2/3 na 4,1 cm ,3/3 na 4,4 cm Valjak odmah za sejalicom.
Dragane kod mene je upakovana sejalica na R65 gume 14,9 ranije sam radio sa sa Z4511 isto 14,9 gume a međuredni razmak između baterija sam nameštao po traktoru nisam mario da li je 47 ili 53 cm ,ni ja ne mogu upasaovati da rade oba traktor na istu meru pa me toliko nervira da mi dođe da kupim ili još jedan zetor ili još jednu Rakovicu.