Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Je l' to iz tebe prica ljubomora ili sta?Lepo je cena soje rasla dok su svi vrsili 12-13 meteri po kj,sad kako su ovi poceli sa prinosima cena odma stala,a cujem da ce i polako da pada,e izvolte pa vrsite 2 tone po kj, ja samo moju prodo skoro za 50 dindzi
To je prosek na 9,5 KJ, mada je na jednoj parceli bilo i 1600 kg/kj, ali to nikako ne znaci da je bilo svuda.Paore pa sto napisa tako malo?
Moje seme sejem vec drugu god. za redom, nisam siguran sta je bilo pre tri leta, zalivana, bez vestaka ili stajnjaka, sejana po proslogodisnjoj krompirnoj parceli. Dva zaliva od po tri sata, za nedelju dve javljam prinos... Neko izasao sa cenom bilo gde? DPS class nista...
ja mislim da ni on sebe ne razumeStrucker , lijepa soja , nego nije mi baš sve jasno šta napisa , kakav si prinos imao ? Kako 1.5-10ha ? Kakve crtice ? Jel to testiraju dal je modifikovana ? Čime ?