talianu
Član
Ma možeš soju u monokulturi bez problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dragane ne sej soju ,jer kod vas nece ni 500 kg da rodi...Kod mene je problem sto je nasa zemlja 90% peskovita cak i vise, pa bi morao jedno 20kj sto mi u donjim zemljama-crnica da sejem u monokulturi ili da sejem pola pa dogodine pola!
Nesekiraj se sa tavana slobodno sej.U monokulturi je kod nas jedan sad vec stariji penzionisani poljoprivrednik 15 godina sejao soju u monokulturi.I seme sa ''tavana''?
0Mi smo danas kosili, ovršena njiva od 4kj prikolica vagnila 72m nisam stigo vise ovrsit jer vozim daleko imam 40km u oba pravca, a bude i guzve pa niasm stigo doso kuci u pola 6 suludo je vozit kombajn jos do njive jer sam radim i vrsim a drugih prikolica nemam !
Neznam kako je kod vas bilo,nas je par kisa pogodilo u pravo vremeCovece, na forumu samo ovi sa dobrim prinosima. Rodilo ove godine kao nikad do sad. Ja koga god pitam losi prinosi, a na forumu ubijaju. Aj da i ja imam cemu da se nadam.
Imam osecaj da se prinos po ha iskazuje u jutrima,pa je zato takav.Covece, na forumu samo ovi sa dobrim prinosima. Rodilo ove godine kao nikad do sad. Ja koga god pitam losi prinosi, a na forumu ubijaju. Aj da i ja imam cemu da se nadam.