steva 1984
Član
Ja sam je skidao za 5000 po lancu a konkurencija 3500-4000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel vi stvarno neznate ili tako eto tako da se pise po forumu?Ide priprema isto kao za suncokret i kukuruz kad se seje.Razmak izmedju redova 70 i 50 cm razmak izmedju zrna od 3-5 cm ili do 50 kg po jutru potrosenog semena.Sa setvom netreba zuriti druga polovina aprila se pocinje.Netreba vestacko djubrivo i ako imate nameru da bacite baca se osnovno djubrivo npk15-15-15.Bitno je da je cista bez korova,voli spartanje ili ti paranje,medjuredna kultivacija i ono najbitnije da ima dovoljno vlage.Sorta- prelistajte malo forum ima ih vise pa koja vam se svidi.Ja balkan samo sejem.
Ima dosta toga na forumu o soji iskusta sa vise sorti,Ovo sam napisao kako je najprostije ovi sa instituta bi govorili skolski ali praksa je drugo.Hvala.
Naravno,mogao sam da pitam i na drugom mestu,da sam pozvao Institut ZP, ili bilo kako, ali ne mislim da je loše pitati i ovde.Nisam sejao soju nikada.
To je to, to sam želeo da znam.
Hvala puno.
@Milankos jel full agrotehnika I navodnjavano?
- - - - - - - - - -
Vec sam rekao da nisam prskao. Ne bacam ni vestak. Jedini herbicid koji vidi moje njive je total u jesen ako ima potrebe i reglone, na krompiru uglavnom ili postrnoj soji u zavisnosti od stabljika i godine.Svaka čast.Bacao si herbicide,naravno?
Izvini sto kasnim s odgovorom, nisam bas bio na forumu ovih dana.Popodne malo zakosili,sorta Balkan 3 kj 3740 kg vlaga 15,primese 3.Očekivao sam vise s obzirom kako je izgledala.
- - - - - - - - - -
Ukuno ili po kj? Moj izgleda lepo ali je svega 30 cm mislim da neće prebaciti 700-800 kg po kj
Izvini sto kasnim s odgovorom, nisam bas bio na forumu ovih dana.Popodne malo zakosili,sorta Balkan 3 kj 3740 kg vlaga 15,primese 3.Očekivao sam vise s obzirom kako je izgledala.
- - - - - - - - - -
Ukuno ili po kj? Moj izgleda lepo ali je svega 30 cm mislim da neće prebaciti 700-800 kg po kj