grunt
Član
Ja isto praktikujem kasniju setvu i evo i ove god ce ispasti dobro,ranije setve su u zrenju a moja naliva a ova kisa joj je legla samo tako.Inace godinama sejem oko 1 maja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po 55. put tvrdim da ima.Daću ti odgovora za nekih 10-15 dana, kad budem video prinos, i uporedio sa setvom na 70cm međuredni razmak.
Jedino znam da setva na 50 i 70cm međuredni razmak nema niakave razlike u prinosu.
To za korove što kažeš , meni se opet čini da je suprotno . 50 cm dabome ranije sklopi , i teže probije korov i to je tačno , ali u toj fazi korov se još uvjek može prskati , na 70 cm još uvjek ga možeš uništavati , na 50 cm ih bude manje ali ih više nemožeš prskati , kasnije se probiju ispod soje , poneki , ali u soji je to kasnije mnogo. Oću da kažem možeš da vidiš da niču ali im više ništa nemožeš kad su u zaklonu , kad izvire kasno je .