nikola indjija
Član
Kod mene galeb isto ubrzano zreli iako je pre desetak dana dobio oko 20l vode po kvm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma kakve 4 kune, ne vjerujem, otac mi radi u jednom poduzeću koje u Slavoniji u ovom potezu od Županje do Vinkovaca otkupljuju 60% roda svih kultura, kaže po prići ne zna se jos tocno cijena al nece bit ni blizu 4 kune, suncokret je lane bio 3,5kn/kg kaze ove godine maksimum 2kn najvjerovatnije 1,80-1,85!Ako u HR bude 4 kune mi cemo izvoziti u HR. Moraju ponuditi bar blizu te cene jer soja nece roditi mnogo vise od proslogodisnjeg roda.
Ovaj ti se potez u BDP zovu Bare i stariji ljudi pričaju da su tu jako visoke podzemne vode i da u sušnim godinama tu uvek dobro rodi,dok je 2010 godine malo ko ubrao dobar rod.Ja sam te 2010 tu imao posejano žito i imao sam 2700 kila po jutru tada.Izvinjavam se zaI kukuruz u pozadini deluje jako zeleno. Tako je kod nas izgledalo do pre mesec dana, a mozda i ranije.