Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako ne i pre.Eto nje za dve nedelje!
Jel mesao neko kletox i fusileyd. Ostalo mi u prskalici oko 100 l kletoxa, a treba jos nesto da oprskam od sirka. Posto sam kletoh potrosio moram dodati fusileyd.
Ja sam mesao i unistio je sirak samo tako,tj.i ne vidi se gde je bio sirak posto je izgoreo!Odlicna kombinacija po meni,samo ne sme ni njiva da bude herbarijum,vec onako fino prosarana i sirak u fazi 20-25 cm maksimalno!U temi o suncokretu (ili o herbicidima u suncokretu) je neko pisao da je namerno mešao kletoks i fuzilejd i da je bio dobar efekat.
I Gde je rentabilnost na toj dozi?LJudi moji, kakvu sirčinu smo mi uništili sa Kletoksom... Suncokret se nije video od sirka. Stavljena doza 2l/ha i ugljenisao se. A prskao sam i lucerku sa njim dozom 1,5l/ha i super je odradio posao. U lucerki sam morao ići sa njim jer ima najkraću karencu - 30 dana, fjuzilejd ima 45 a fokus 70 dana.