kanalas robert
Član
I kod mene Galina polako pocela da cveta,jos jedna prihrana preko lista i gotovo nema vise ulaza u njivu samo kombajn na jesen ako nam da bog da rodi nesto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Neznam tacan datum ali tu blizu 20 aprila dan dva tamo vamo posto nisam pratio koji je datum vec kad je vreme dozvolioRobi kada je sejana Galina?
Kod osiguranja soje nije potreban broj parcele (kaze se samo ko su komsije),a nije ni posle kada se predaje u trezor tako da si komotno mogao osigurati barem kod ovih kod koih ja osiguravam da ih neimenujemNazalost nije, jer je arenda a vlasnik zemlje je registruje, nadam se da ce se donekle vremenom oporaviti
Могу и координате код осигурања (неких), али не знам да ли у трезору праве проблем ако се наведе само једна тачка.Kod osiguranja soje nije potreban broj parcele (kaze se samo ko su komsije),a nije ni posle kada se predaje u trezor tako da si komotno mogao osigurati barem kod ovih kod koih ja osiguravam da ih neimenujem
Komsija,poceo sam sinoc da ti pisem poruku da odes da vidis soju, medjutim nisam je zavrsio,zaspao sam.Vidim obisao si je ,ne diraj je,doce sebi samo ce joj trebati dve nedelje sunca da bi krenula normalno.Tako sam i ja prosao prosle godine pa je ispalo jos i normalan rod.Nazalost nije, jer je arenda a vlasnik zemlje je registruje, nadam se da ce se donekle vremenom oporaviti
Komsija Spajki, potucena soja nije ona parcela od 20kj pored sirokog puta nju nije dirao, a samo nekih 800m dalje vec je poceo i sve do ovih mojih 8kj koja je tamo do bare kod mosta. Danasnja slika vec uliva nadu za oporavak, i mene interesuje sa cim da prskamKomsija,poceo sam sinoc da ti pisem poruku da odes da vidis soju, medjutim nisam je zavrsio,zaspao sam.Vidim obisao si je ,ne diraj je,doce sebi samo ce joj trebati dve nedelje sunca da bi krenula normalno.Tako sam i ja prosao prosle godine pa je ispalo jos i normalan rod.
Cime je prehraniti kad krene,sta predlazete:Nesto sto ima vise azota u sebi ili neku N-P-K formulaciju i koju?