R
rale
Guest
Iznenadicete se kad na ovoj stranici budete procitali prinose kojih se niko ne bi postideo ni u normalnoj godini a ne u nekoj koja je trebala biti proglasena "elementarna nepogoda".
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na pocetku sezone sam zeleo kao i obicno 16-18 meteri po kj to ladno iznese prosecna godina,kad je dosla susa vidim sta je i realno bih sad zeleo i ocekujem 12m/kj to je neka moja procena.Da je forum neki region u Srbiji bio bi najrodniji region na svetu.A koliko si ti NA planirao ?, ja i mislim da ce ko ima vise od 1000kg da bude jako srecan. Ona izgleda dobro, ali samo izgleda.
Mismo uvek racunali da100kg po kvadratu da je solidan rod znaci 1600kg po kj.Inace je Sava sejana na 45cm.Interesantna stvar , odma blizu ove njive sa sojom, njive sa kukuruzom nemaju ni 1/3roda .Cudna je ova biljka zvana sojaTu ima blizu 2 t .
Liči mi na soju poteranu azotom u vegetativni deo