Soja 2012.g.

Koliki rod soje očekujete na vašem imanju po Ha ?

• Manje

Glasovi: 6 6,5%
  • 0.5 t

Glasovi: 5 5,4%
  • 1 t

Glasovi: 26 28,0%
  • 2 t

Glasovi: 37 39,8%
  • 3 t

Glasovi: 12 12,9%
  • Više

Glasovi: 7 7,5%

• Ukupno glasača
    93
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
U tom smislu da. Ali ovo kod njega nije taj slucaj. Meni je soja jedino zelena pored kanala koji je pun malog drveca.

E ovako u proseku izgledaju moje soje

Picture116.jpg
[/IMG]

Danas obišao soju ima oko 45 mauna i počela je da naliva zrno nema ni jednog suvog lista
http://

Nema kad su svi odpali,kao i kod mene.Od zemlje kad gledate na 10-ak cm nema ni jedne maune,kao gore na slici....

Kod mene pre padavina pre nedelu dana bila tamno zelena a danas je gledam vec dobila svetlo zutu boju ko da su joj kise vise smetale neg pomogle,nisam pametan.

steva44
Ne ti i ja,nego niko nije pametan.Svaka godina vodi svoju politiku.Mene kada pitaju:Ej Djole kakvi su ti soja i kokuruzi(pogotovo kokuruzi)..
Odgovaram:Isto kao i tvoji...Ali imas i onih sto kazu:Ali,ja u moje nisam nista ulozio...pa su srecni.(i u glavi plitki,sa mozgom kao da su u 7 razredu Osnovne..)

Ko u onom vicu : " postigo sam boju još samo veličinu ..." :haha:
Izgleda da kod soje nije presudna ni boja ni veličina .
Boja jes bitna za fotosintezu , al nije presudna , ja sam moju obojio tako što sam je zalivao željezom , to je ovde bogom dano, boja je "CRNA " visina preko glave patuljka , al nemora da znači ekstra rod.

Ma nije bre, nego sam ja nesto pogresno shvatio vezano za visinu soje, a posle mi bilo glupo da brisem post.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh