Soja 2012.g.

Koliki rod soje očekujete na vašem imanju po Ha ?

• Manje

Glasovi: 6 6,5%
  • 0.5 t

Glasovi: 5 5,4%
  • 1 t

Glasovi: 26 28,0%
  • 2 t

Glasovi: 37 39,8%
  • 3 t

Glasovi: 12 12,9%
  • Više

Glasovi: 7 7,5%

• Ukupno glasača
    93
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni je drago što je barem negde pala tako lepa kiša i što će bar neko izvući neki prosek.
Gospodine Slobo mislim da je vreme da se manete vaših zajedljivih komentara.Niti ste vi niti bilo ko drugi na ovom forumu merodavni za prognozu prinosa.

Uglavnom ovo što je cicimoric pokazo , ako je prosječno stablo izgleda fantastično ne samo za ovakvu godinu , ako to neda odličan rod neznam koja će dati?

ako bude 2t ja castim sve koji su komentarisali,cici,matic,momo,talianu svi na veceru ,i nek da bog da castim.Ali nekako mi nije logicno posle ovakve suse,mahune prazne,malo ih da rodi toliko...al ajd videcemo.

Daj ne zezaj, dodji da se upoznamo, Krstic ima da okrene jagnje, a ja imam subvencionisani dizel, da ti natocim za povratak.

Slobo moram ti reci da ces morati odvesti ljude na veceru. Ti ne poznajes tu zemlju sta je sve u stanju da uradi i kolko da rodi, a ova kisa u poslednji cas je stigla.

@cicimoric ili neko drugi Molim vas da neko okači taj deo atara ucrtanu na Google Earth.Baš me interesuje gde su te rodne zemlje u Jermenovcima.:ppozdrav:

Otvaras Google earth i pogledas atar Jermenovacki pa Velike Grede, Hajducice, Mileticeva, Banatskog Sokolca i deo Plandistanskog atara.
Bar za ove atare ja znam da su mnogo rodni. Ako Cici ili neko drugi zna za jos koji u tom okruzenju neka dopuni post.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh