Dr.Gruja
Član
Posle pulsara koliko ja znam nesme sledece godine da se seje repa!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
0,23-0,3 lit/kj odnosno 0,4-0,52 lit/ha,do sada kod mene nije uticalo stetno na psenicu.Ista je bila cak negde i bolja nego na tanjiranom suncokretistu.Na kukuruz ne,ali na pšenicu itekako može da utiče
To je verovatno samo sa jednim velikim kukuruznim raonikom spartano kod mene repa tako izgleda kao zagrnutaobisao danas neke njive i primetim jednu njivu sa nekom cudnom agrotehnickom merom,koja se zove zagrtanje soje
Spoljna kesica nije bila otvarana, a unutra je bila samo jedna vodotopiva kockica. Zato pitam da li je pakovanje od 8g ili ima i od 16g , tj da li ima sa dve vodotopive kesice. Cena je bila oko 1200 dinara.Ili nisi video drugu ili je neko otvorio pre tebe
Nisam video kako su radili,mozda se na slici inevidi naljbolje ali ima 15-20 cm bregovi pored soje je bio i frisko zagrnuti suncokret pa mozda su isti radiliTo je verovatno samo sa jednim velikim kukuruznim raonikom spartano kod mene repa tako izgleda kao zagrnuta