mindjušar
Član
Špartač je priključno oruđe za međurednu kultivaciju okopavina,a ne za suzbijanje korova
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Totalni MOMO Probaj sa Bentazonima i to punom dozom s tim da nije veca ambrozija od 3- 4cm.Koji je najbolji za ambroziju , pošto je očekujem a kasno sam sijao soju sad niče.
Ova kombinacija ne pali kod ambrozije. Ili Bentazon ili Mindjusareva nije losa kombinacija sa Pulsarom mada s njim nemam iskustva jer ga nisam koristio u soji.Mislim da nju mozes srediti sa Oxom+harmony(simphony) ali u dva puta.cim se pojavi ne dozvoliti joj da naraste i udri.Drugi put posle jedno 10-ak dana kad ostala krene i bude se videla.
Momo najskuplje je najbolje ako BAŠ očekuješ navalu onda ti je moj savet ,na 1ha: 0.3l Pulsar + 40g Dynox + 5g Promony + OKVAŠIVAČ 0.15%,pa za 7-10dana (ne više od 10) opet sve isto,i naredni usev može biti šta zamisliš