MARČELO
Član
Znači od ureje nije a od čega je to samo sveti bog zna idem sad da obiđem soju 0.5 kj na drugom mestu koju sam prskao posle onih zahlađenja a sa istom kombinacijom i dozom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovu parcelu radim prvi put da sam znao da je ovako zakorovljena drukčije bih odradio tretiranje ali sad mi je kasno, ja se još nadam u snagu pulsara da će ga srediti ,videćemo.Au Marčelo.Tako je i kod mene bilo prljavo prošle godine,nismo je nešto mnogo spasli prskanjem.
Što neideš sa trojnom kombinacijom i lepo napraviš harakiri sa pola ili malo jače od pola doze herbicida?Bez posledica za po sledeći usevOvu parcelu radim prvi put da sam znao da je ovako zakorovljena drukčije bih odradio tretiranje ali sad mi je kasno, ja se još nadam u snagu pulsara da će ga srediti ,videćemo.
Hoces li nam reci kako ili cime?Što neideš sa trojnom kombinacijom i lepo napraviš harakiri sa pola ili malo jače od pola doze herbicida?Bez posledica za po sledeći usev
---------- Poruka napisana u 23:31 ---------- Prethodna poruka je at 23:31 ----------
u jednom prohodu i uskolisne i širokolisne..........