MARČELO
Član
Posto sam bacio 100kg/kj uree pod setvospremac stavicu u prvom prskanju 2kg/kj+0.5kg/kj murtonika(10-8-24),kad budem isao drugo jos 2kg/kj uree i to je to.Nevalja puno uree za soju zato sto onda ide stabljika ko luda a rod bude sitniji i drzi dugo vlagu,zato dodajem murtonik sa vise kalijuma.Ako nije isla urea pre setve mozes komotno rastopiti 5kg/kj odjednom ili podeliti ako ides u splitu.[/QUOTE]
Kopirao sam homerov post iz teme - herbicidi u soji pa valjda je homer probao pa me savetovao da stavim 5kg / Kj ( a nisam toliko), najbolje da on napiše dali kod njega ima oštećenja pa ćemo znati dali je od ureje.
Nije po vrućini prskano ,predveče oko 19h a voda u prskalicu je sipana ujutro i ceo dan je stajala na suncu i nakom stavljanja te male količine ureje voda se nije razhladila .
Kopirao sam homerov post iz teme - herbicidi u soji pa valjda je homer probao pa me savetovao da stavim 5kg / Kj ( a nisam toliko), najbolje da on napiše dali kod njega ima oštećenja pa ćemo znati dali je od ureje.
Nije po vrućini prskano ,predveče oko 19h a voda u prskalicu je sipana ujutro i ceo dan je stajala na suncu i nakom stavljanja te male količine ureje voda se nije razhladila .