Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dukej ti si sa tom kasnom pripremom uništio veći deo trave pošto je bilo dosta toplo tog perioda pa je trava mahom klijala i bila u fazi nicanja tako da tu više nebi trebalo da bude nicanja nove trave sem sirka rizomskog sa veće dubine ako ga ima mada je i on dobrim delom izašao zbog toplog vremena.Što se tiče kombinacije otrova ona je dobra i mislim da neće biti posledica zbog vremenskih uslova pošto najavljuju prosečnu temperaturu (oko 20-22 stepeni dnevna ) mada ti sačekaj da prođe utorak pošto i sam kažeš da nije trava velika.Da si prskao pred ono zahlađenje sa tom kombinacijom bogami bi imao problem sa delovanjem otrova ponaročito sa savazonom.A ako prskaš u ponedeljak po meni je bolje da to odradiš pre podne da bi korovi što više usvojili otrov ako u utorak bude nešto od te kiše i zahlađenja mada ja čisto sumnjam.
Jeste,sreca pa se vise nekopa,bila je smrt dok je motika radila,sad dobra hemija a sto cemo se potrovatiKomšo jel ovo u kuždinu? Lepi "dugački" redovi