gregorije83
Član
jedan deo mi je odlican a na drugom delu imam dobar broj mauna po stabljici, od 40 do 65 ali nisu sve nalile a pocela je malo da zito, vidi se nedostatak vode, da li ce uspeti da nalije, ima li nekih iskustava ranijih?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li se neko seća prošlogodišnje priče o sečenju vrha soje da ne bi išla u visinu? Da li je neko probao ove godine tako nešto?
Na sojama koje je tukao grad u slcnoj faz,i nalazim i po 120 mehuna.Na onima koje nisu imale toliko srece ''srece'' uglavnom 50-60 najvise 80Jeste,kod mene grad na jednoj njivi bio dovoljno hrabar! U fazi visine pivske flaše 0.5l potukao ju je do zemlje,pa je sad duplo veća od ostale
Evo ga bio sam danas na mojoj soji ima ambrozija di god koja ali soje će bit .. da ne ureknem ... !
Jeste,kod mene grad na jednoj njivi bio dovoljno hrabar! U fazi visine pivske flaše 0.5l potukao ju je do zemlje,pa je sad duplo veća od ostale
Soja ZP, koja je veći deo vegetacije bila bledunjava, početkom juna je skoro skroz potukao led, danas ima jako jako mnogo mahuna. Prosto sam se oduševio.
Još da padne koja kiša da završi nalivanje...
Soja voli da je nesto potuce...bilo led ili hemijaSoja ZP, koja je veći deo vegetacije bila bledunjava, početkom juna je skoro skroz potukao led, danas ima jako jako mnogo mahuna. Prosto sam se oduševio.
Još da padne koja kiša da završi nalivanje...