mindjušar
Član
ja nisam g,pa ako se ti ljutiš na šefe,izvini Petru,ja nekrijem svoje iskustvo,podeli i ti sa nama svoje i sa kojom površinom soje radiš godišnje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja nisam g,pa ako se ti ljutiš na šefe,izvini Petru,ja nekrijem svoje iskustvo,podeli i ti sa nama svoje i sa kojom površinom soje radiš godišnje
Pisem o Balkanu.Šefe,koliko imaš soje posejane? I o kojoj ti sorti pričaš,o nekoj IIgrupi zrenja možda??
Izvini a gde se nalaze Lokve? Što neprobaš nešto ranije,0 grupu,ja imam u experimentu 00 u redovnom roku setve,a sejem isključivo 0 grupu i nemenjam,nema šta i kako nisam probao,od raznih veštaka,prihrana,dohrana i posvećenih vodica,
Mogu ti reći da i ja na 30 kj soje koliko uglavnom sejem, potrošim semena oko 35 kg po jutru.@Mindjusar
Ponasas se kao da niko drugi dosad nije ni video ocima biljku kojoj je ime SOJA. Zar ti mislis da se ovde kod nas ne seje soja mozda i duze od 30 god.
Tako da o tim neverovatnom prinosu sa 30-35 kg po kj semena pricaj tamo po komsiluku onima koji ti mogu verovati to.
Morao sam pisati tako zbog sebe a takodje i zbog skoro svih prisutnih na ovom forumu.
Da nisi mozda mislio da se "lepo grana" ?Ja sam u sorti Gorstak sejao na 50 cm i potrosio oko 38-39 kg semena po kj.
Sejano na 4,5 cm razmaka
Po savetu proizvodjaca potreban je sklop od 400.000 po Ha. Istraumirao sam se u setvi samo tako, ali nikla je lepo i
bas na tom razmaku. Pise za Gorstak da se izuzetno lepo bokori ukolikobiljka ima mesta, a inace u odnosu na balkan ima znacajno sitnije seme. Videcemo