Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@ Peet nije bilo problem dubina ( isušivanje ) , jer je svuda isto nikao i na pvoj parceli i na drugoj i na trećoj i svugde svaki red ........ znaći nikao je oko 15 % ravnomerno raspoređeno maltene kao da sam sejao na 15 cm !
Ovo smo razmatrali jesenas u temi soja 2010 i nismo ni došli do zaključka zašto neko seme neće da nikne...ako je seme soje bilo preko zime na promaji i betonu i ako je izmrzlo e onda može da nema klijavosti
moze sledor i galbenon il malo skuplje oxonIma li neko iskustva sa nekim drugim herbicidom, osim Pulsara, za cicak u soji ( mislim na neku jeftiniju varijantu ) ?
Ima li neko iskustva sa nekim drugim herbicidom, osim Pulsara, za cicak u soji ( mislim na neku jeftiniju varijantu ) ?
Ima li neko iskustva sa nekim drugim herbicidom, osim Pulsara, za cicak u soji ( mislim na neku jeftiniju varijantu ) ?
jel može pšenica posle toga?Oxon 80gr, Sledor 0,3 L i Promoni 8 gr + okvašivač po hektaru približno oko 3500 rsd.
jel može pšenica posle toga?