nikola indjija
Član
sejao bi soju na 70cm sa majom koje ploce mi trebaju tj koliko rupa i na koji razmak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da Nikola, na 70cmnikola indjija je napisao(la):mico jel to kad sejes na 70
Imao sam jecam jesenji i posle toga sam sejao kukuruz,onaj od sto dana,Branko je napisao(la):Koja dva useva?
Od toga korist nemamo ti i ja nego Viktorija! Nama u sezoni cena soje nije bila baš tako dobra, kako to neki pretpostavljaju!zcurcic je napisao(la):nije tacno. odmah iz prve ruke.
oni sto proizvode gmo soju bilo iz neznanja ili iz zelje za laksom proizvodnjom cine nam svima medvedju uslugu. bas zbog toga sto ne proizvodimo gmo soju imamo prodju na eu trzistu i kakvu takvu cenu primarnog proizvoda.
Uvozili su GMO sačmu po znatno nižoj ceni,to se zove biznismica967 je napisao(la):a koja se onda uvozi
Ne znam za NS institut ali da se po vojvodini(narocito backa) svake godine poseje(pa unisti,potanjira)nekoliko stotina hektara,mozda i vise sto je posejano GMO sojom obicno strane sorte,ali posto se takva soja seje sa jednim istim semenom to jest iz prve reprodukcije neverujem da se moze lako nabaviti i kupiti slobodnoj trgovini novo seme,a za domace sorte GMO-a neznam,mozda...tomybrzic je napisao(la):drugovi da cujem jel istina da je novosadski institut proizveo soju gmo koja se prska u nekakoj fazi totalnim herbicidom i da je prinos oko 30 metara po kj... dali je to moguce kod vas jesam gledo i citao da ameri tako rade i to je ispitano i zajamceno a dali to ima kod vas bas me zanima..??