Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pa do jedno 40 i zadovoljni cemo bitiidklecin je napisao(la):Danas na berzi 36,72 soja sveža informacija neka ide još malo gore
za sada se jos zvanicno nista ne zna navodno da neko placa soju 39 ali nikako da proverim informacijiidklecin je napisao(la):hoćemo ako bude ta cena koliko plaća silos kod vas na ulazu u selo jel primaju i kukuruz koja je cena jel imaš tabelu sušenja ili neku informaciju
jedan moj prijatelj mi kaze da je on uzeo akontaciju pre jedno 40 dana po 27 dinzorancile je napisao(la):Ako daju akontaciju 25 dinara, onda ne verujem da će konačna cena biti 39.
Mora da mu je lanac ,malo poveći ja još nisam čuo da može da rodi toliko, a ako jeste ova se godina neće skoro ponoviti!danger je napisao(la):danas radio usluzno coveku i prevozio,na jednom lancu 3050 kg jusa za isplatu,strasno............juce radio moje 23.3 metera balkana po 1kj,za cenu se nista nezna.................
pa to izađe 2440 po kj prinos,nije to ništa neobično.eto imao je čovek i 2800 po kjstiv je napisao(la):Mora da mu je lanac ,malo poveći ja još nisam čuo da može da rodi toliko, a ako jeste ova se godina neće skoro ponoviti!danger je napisao(la):danas radio usluzno coveku i prevozio,na jednom lancu 3050 kg jusa za isplatu,strasno............juce radio moje 23.3 metera balkana po 1kj,za cenu se nista nezna.................
pa to izađe 2440 po kj prinos,nije to ništa neobično.eto imao je čovek i 2800 po kjdanger je napisao(la):danas radio usluzno coveku i prevozio,na jednom lancu 3050 kg jusa za isplatu,strasno............juce radio moje 23.3 metera balkana po 1kj,za cenu se nista nezna.................